Diensten en tarieven


Ik kan je helpen met twee dingen:

1. Het opbouwen en kneden van je professionele identiteit in tekst en beeld tot een helder en overtuigend verhaal. Een verhaal dat strookt met wie je bent en wat je echt belangrijk vindt. Hoe onderscheid je je? Wat zien anderen als ze naar je kijken? Wat wil jij laten zien? Wat heb je nodig?

2. Het ontwikkelen van een aanpak om online actief te zijn en te netwerken op een manier die bij jou past. Met onderwerpen die bij je horen en die interessant voor de mensen die je echt wilt bereiken. Welke toon en wat voor beeld horen daarbij en hoe organiseer je dit?

Trajecten

  • Basis begeleiding profiel, netwerk, actief zijn op LinkedIn. Dit traject bestaat uit 2 gesprekken, uitgebreid schriftelijk advies, toegang tot premium artikelen met praktische hulp en nazorg
  • Verdieping van het profiel om tot een nieuwe stap te komen in het werk en effectiever te zijn in uitingen op LinkedIn. Dit traject bestaat uit 4 a 6 gesprekken, inclusief uitgebreid schriftelijk advies, toegang tot premium artikelen met praktische hulp en nazorg
  • Workshops voor teams: Hoe verbind je de eigen professionele identiteit van medewerkers met die van het bedrijf op LinkedIn en op andere online platforms?

Klanten

Bestuurders bij publieke en private organisaties, managers, ondernemers en jonge mensen. Vaak komen klanten bij mij terecht op een belangrijk kruispunt in hun loopbaan waarbij het even niet zo duidelijk is wat de volgende stap zal zijn.

Daarnaast begeleid ik professionele teams die willen groeien en online actiever willen zijn, zoals journalisten, advocaten, consultants en coaches. In gezamenlijke interactieve sessies en/of workshops kijken we naar voorbeelden. Aan de hand hiervan gaan we in gesprek over welke toon en stijl die bij de organisatie passen. Ook bespreken we wat mogelijk is binnen de organisatie. Zo formuleren we samen een concrete aanpak en strategie.

Wat levert mijn begeleiding op:

  • Inzicht in hoe anderen naar je kijken
  • Een helder, overtuigend verhaal over jezelf als professional
  • Zelfvertrouwen ten aanzien van je professionele identiteit
  • Durven kiezen voor een bepaalde richting om verder te ontwikkelen
  • Inspiratie om (weer) online van jezelf te laten horen aan anderen
  • Praktische vaardigheden die hierbij nodig zijn

Tarieven

Mijn basistarief is 135 euro per uur, ex BTW. Voor een basistraject als hierboven beschreven, is de prijs 595 euro, ex BTW. Voor grote en of terugkerende opdrachten maak ik aparte afspraken.

Aanbevelingen

Lees aanbevelingen van cliënten op LinkedIn.

Opdrachtgevers

Ik ben ‘huiscoach’ van de Transitium Groep, toonaangevend bureau voor loopbaanbegeleiding in het openbaar bestuur en werk nauw samen met een aantal loopbaancoaches. Jaarlijks assisteer ik zo’n 100 x mensen 1-op-1.

Andere opdrachtgevers in de afgelopen jaren:

DPG Media / Campus (interne academie voor Volkskrant, Algemeen Dagblad, Trouw, Parool, regionale kranten in Nederland en Vlaanderen), FD Persoonlijk, Brinks, Nederlandse Coeliakie Vereniging, EW (voorheen Elsevier), Nederlands Genootschap voor Tolken en Vertalers (NGTV), Nederlandse Diëtisten Vereniging, FRAPA, De sollicitatiecoaches, MCI Group, ICMC, Rechtstaete, JRS, DVDW, Quist, Topvrouwen Coach Door Plantenga, Springway, The Mobile Company, NPO, Re-Job, Hilversum Media Campus,  SHV, Sequint, Labré advocaten, Palthe Oberman advocaten.

Op mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing die je hier kunt lezen en printen.