Diensten en tarieven


Trajecten

 • Standaard traject
  We richten ons op een overtuigend online profiel, effectief contact houden met je netwerk en effectief actief zijn op LinkedIn. Dit traject bestaat uit 2 gesprekken, uitgebreid schriftelijk advies, toegang tot premium artikelen met praktische hulp en nazorg.
 • Verdieping
  Dit traject is bedoeld voor mensen bij wie onder de vraag om LinkedIn hulp een andere vraag blijkt te zitten. Die vraag raakt aan persoonlijke overtuigingen, drijfveren, doelen en waarden. Wat wil je echt bereiken met je werk? Waar zit jouw visie en missie? Dit traject is max 4 gesprekken. Daarna gaan we kijken naar de invulling van de online identiteit.
 • Workshops voor teams
  Hoe verbind je de eigen professionele identiteit van medewerkers met die van het bedrijf op LinkedIn en op andere online platforms? In gezamenlijke interactieve sessies en/of workshops kijken we naar voorbeelden. Aan de hand hiervan gaan we in gesprek over welke toon en stijl bij de organisatie passen. Ook bespreken we wat mogelijk is binnen de organisatie. Zo formuleren we samen een concrete aanpak en strategie.

Wat levert mijn begeleiding op

 • Contact met jezelf, persoonlijke drijfveren en waarden
 • Inzicht in hoe anderen naar jou kijken
 • Een helder, overtuigend verhaal over jezelf als professional
 • Zelfvertrouwen ten aanzien van je professionele identiteit
 • Durven kiezen voor een bepaalde richting om verder te ontwikkelen
 • Inspiratie om (weer of meer) online van jezelf te laten horen aan anderen
 • Praktische vaardigheden die hierbij nodig zijn

Mijn klanten

Bestuurders bij publieke en private organisaties, managers, ondernemers en jonge mensen aan het begin van hun loopbaan. Vaak komen mensen bij mij terecht omdat ze op een belangrijk kruispunt in hun loopbaan staan en het even niet duidelijk is wat de volgende stap zal zijn. Waardoor de vraag opkomt: als ik het niet precies weet hoe schrijf ik het dan op? Een mooi vertrekpunt.

Daarnaast begeleid ik professionele teams die willen groeien en online actiever willen zijn, zoals journalisten, advocaten, consultants en coaches.

Tarieven

Voor een standaard traject als hierboven beschreven, is de prijs 595 euro, ex BTW. Mijn basistarief is 135 euro per uur, ex BTW. Een gemiddeld gesprek duurt 1,5 a 2 uur. Voor grote en/of terugkerende opdrachten maak ik aparte afspraken.

Kun je mij niet betalen, maar zit je echt vast met je verhaal, stuur dan een mail. In mijn agenda is ook altijd ruimte voor mensen die geen of weinig middelen hebben en voor wie ik iets wil en kan betekenen.

Aanbevelingen

Lees aanbevelingen van cliënten op LinkedIn.

Opdrachtgevers

Ik ben ‘huiscoach’ van de Transitium Groep, toonaangevend bureau voor loopbaanbegeleiding in het openbaar bestuur en werk nauw samen met een aantal loopbaancoaches. Jaarlijks assisteer ik zo’n 100 x mensen 1-op-1.

Andere opdrachtgevers in de afgelopen jaren:

DPG Media / Campus (interne academie voor Volkskrant, Algemeen Dagblad, Trouw, Parool, regionale kranten in Nederland en Vlaanderen), FD Persoonlijk, Brinks, Nederlandse Coeliakie Vereniging, EW (voorheen Elsevier), Nederlands Genootschap voor Tolken en Vertalers (NGTV), Nederlandse Diëtisten Vereniging, FRAPA, De sollicitatiecoaches, MCI Group, ICMC, Rechtstaete, JRS, DVDW, Quist, Topvrouwen Coach Door Plantenga, Springway, The Mobile Company, NPO, Re-Job, Hilversum Media Campus,  SHV, Sequint, Labré advocaten, Palthe Oberman advocaten, Boontje Advocaten.

Op mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing die je hier kunt lezen en printen.