Diensten en tarieven


 • Basis traject 1-op-1
  We richten ons samen op een overtuigend online profiel dat bij je past en ondersteunt bij het effectief contact houden met je netwerk en effectief actief zijn op LinkedIn. Vindbaarheid en herkenbaarheid staan voor op. Dit traject bestaat uit 2 gesprekken, uitgebreid schriftelijk advies, toegang tot premium artikelen met praktische hulp en nazorg.
 • Verdieping 1-op-1
  Dit traject is bedoeld voor mensen die een stap willen maken in hun loopbaan en het verhaal daarbij nog niet helemaal rond hebben voor zichzelf. Onder de behoefte aandacht te besteden aan LinkedIn zit nog een andere behoefte. Wat wil je echt bereiken met je werk? Waar zit jouw visie en missie? Hoe kun je meer impact hebben? Als de antwoorden helder zijn, werken we aan een passend en sterk profiel op LinkedIn. Dit traject bestaat meestal uit 3 gesprekken.
 • Loopbaanbegeleiding + LinkedIn
  Traject met meerdere sessies waarbij je aan de basis begint. Samen verkennen we persoonlijke overtuigingen, drijfveren, doelen en waarden. Welke onderwerpen en thema’s boeien je? In welke rollen en situaties kom je tot je recht? Van daaruit bouwen we een optimaal profiel op en kijken we hoe je jouw netwerk kunt betrekken bij jouw oriëntatie.

 • LinkedIn en de professionele identiteit – interne workshops voor bedrijven en kantoren
  Hoe verbind je de eigen professionele identiteit met die van het bedrijf op LinkedIn en op andere online platforms? In gezamenlijke interactieve sessies en/of workshops kijken we naar voorbeelden en hoe je als medewerker een persoonlijke stijl en aanpak kunt kiezen. Ook bespreken we wat mogelijk is binnen de organisatie. Zo formuleren we samen een concrete aanpak en strategie.

Wat levert mijn begeleiding op

 • Contact met jezelf en jouw persoonlijke drijfveren en waarden
 • Inzicht in hoe anderen naar jou kijken
 • Een helder, toekomstgericht verhaal dat goed past bij jou
 • Advies voor LinkedIn
 • Zelfvertrouwen ten aanzien van je professionele identiteit
 • Durven kiezen voor een bepaalde richting om verder te ontwikkelen
 • Inspiratie om (weer of meer) online van jezelf te laten horen aan anderen
 • Praktische vaardigheden die nodig zijn voor je profiel en posten en reageren

Mijn klanten

Bestuurders bij publieke en private organisaties, managers, professionals, ondernemers en jonge mensen aan het begin van hun loopbaan. Vaak komen mensen bij mij terecht omdat ze op een belangrijk kruispunt in hun loopbaan staan en het even niet duidelijk is wat de volgende stap zal zijn. Waardoor de vraag opkomt: als ik het niet precies weet hoe schrijf ik het dan op? Een mooi vertrekpunt.

Daarnaast begeleid ik professionele teams die willen online meer van zichzelf willen laten zien, zoals journalisten, advocaten, consultants en coaches.

Tarieven

Het basis traject 1-op-1 (Profiel en LinkedIn toepassingen) kost 650 euro, ex BTW. Geef je de voorkeur aan 1 gesprek plus advies, dan is het tarief 400 euro, ex BTW. Bij live gesprekken komen locatiekosten van 40 a 50 euro per keer.

Verdieping 1-op-1 (Professionele identiteit verkenning + profiel + toepassingen LinkedIn) is all in 995,- euro, ex BTW.

Mijn basistarief is 135 euro per uur, ex BTW. Een gesprek duurt meestal 1,5 a 2 uur.

Voor grotere en/of terugkerende opdrachten maak ik aparte afspraken.

Kun je mij niet betalen, maar zit je vast met je professionele verhaal? Stuur mij een mail. In mijn agenda is ook altijd ruimte voor mensen die geen of weinig middelen hebben en voor wie ik iets wil en kan betekenen.

Aanbevelingen

Lees aanbevelingen van cliënten op LinkedIn.

Opdrachtgevers

Ik ben ‘huiscoach’ van de Transitium Groep, toonaangevend bureau voor loopbaanbegeleiding in het openbaar bestuur en werk nauw samen met een aantal loopbaancoaches. Jaarlijks assisteer ik zo’n 100 x mensen 1-op-1.

Andere opdrachtgevers in de afgelopen jaren:

DPG Media / Campus (interne academie voor Volkskrant, Algemeen Dagblad, Trouw, Parool, regionale kranten in Nederland en Vlaanderen), FD Persoonlijk, Brinks, Nederlandse Coeliakie Vereniging, EW (voorheen Elsevier), Nederlands Genootschap voor Tolken en Vertalers (NGTV), Nederlandse Diëtisten Vereniging, FRAPA, De sollicitatiecoaches, MCI Group, ICMC, Rechtstaete, JRS, DVDW, Quist, Topvrouwen Coach Door Plantenga, Springway, The Mobile Company, NPO, Re-Job, SHV, Sequint, Labré advocaten, Palthe Oberman advocaten, Boontje Advocaten, Van Benthem & Keulen Advocaten & notariaat.

Op mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing die je hier kunt lezen en printen.