LinkedIn: Check je profiel!


Voor effectief communiceren op afstand, is het belangrijk dat anderen je snel kunnen plaatsen. LinkedIn is de plek waar je over jezelf kunt vertellen. Vandaar deze video: LinkedIn, check je profiel.

Omdat jij jezelf goed snapt, is het moeilijk om naar je eigen profiel te kijken en te beoordelen of het voor anderen een helder verhaal is. Stap 1 op weg naar beter profiel is dan ook om te leren kijken door de ogen van een ander. Door je in een buitenstaander te verplaatsen, ga je zien wat wel werkt en wat niet. Vandaar dat ik voor deze video een aantal verschillende profielen heb geselecteerd en bespreek wat je daarvan kunt leren.

Vervolgens bespreek ik het belang van een goede header en een samenvatting, ook voor de mobiele weergave. Ook vertel ik je hoe je aanpassingen kunt maken en waar je inspiratie kunt vinden. Dus trek er 20 minuten voor uit en je weet wat je te doen staat. Als je profiel staat ben je klaar voor deel 2: hoe beoordeel je of je netwerk optimaal is en kun je actief zijn op LinkedIn op een manier die bij jou past?

Lees ook:

Meer Tips