20 jaar LinkedIn, voila een podcast + artikel


Op 5 mei 2023 bestaat LinkedIn 20 jaar. Omdat ik al 13 jaar intensief met het platform werk, vind ik het een mooie aanleiding voor een stevig portret. Hoe begon het, wat is er veranderd, waarom en wat betekent LinkedIn voor gebruikers? Wanneer hebben ze er echt iets aan.

Hieronder vind je een link naar de podcast van 25 minuten die ik maakte met podcastmaker en presentator Jelle Maasbach in de fijne studio van Microphone Media. Het videootje van 30 seconden geeft een beeld van de setting.

Wil je nog veel meer weten over LinkedIn, de keuzes die de eigenaren maakten. En tegen welke issues zij aanliepen en aan zullen lopen? Dan neem ik je mee de diepte in met deze longread: LinkedIn bestaat 20 jaar, de invloed van een verrassend netwerk.

Bekijk en beluister de podcastaflevering

Meer lezen?

Meer achtergrond